Friday, July 31, 2009

my BesTfRiEnD



im wif my bestfriend...we have been together for more than 5 years...

we sharing everything....

no seccret....hatiku..hatimu jua...



daya n dayah....


dayah + zubaida + daya....

this is saturday...

ari ni sabtu...aku kerja...pagi tadi aku breakfast dgn ecik mat, jihan n izan....aku pekene nasi lemak n teh o... minuman harian aku...budak tu pun dah tahu air aper yang aku selalu minum..tak payah di tanya..dia dah tahu...

kenyang perut....urkkk....alhamdulilah...

lps jer bfast..aku balik ofis...

wat keje jap..dan mase yang terlebih2 tu aku on9..hahah...dulik r..dah tak de keje..nak wat per lagi..so keje aku on9 la...

on9 la aku samapi ke skrg n saat ni... aku dah tak tahu nak membebel aper..
sume dah balik....ari ni half day..aku plak tak half day...aku keje sampai kol 3.30..

lame gak mase ni...

ngantok pun ade...dah la aku nak tido jer la..
.

my dinner





dinner kembara....love this time too much..

sape la gadis ini.......?????


our kembara club...we have gathering together...




........................hepy all this time..


im with nora..ex rumate aku mase sem 1....
..then...show to u all...the 3 dara pingitan..

smile.......

the last one...ade byk lagi..mls nak download.....me again..hahahha



with all my friend.....







lirik lagu....

Sudirman

Pelangi Petang

Kumeniti awan yang kelabu
Kutempuhi lorong yang berliku
Mencari sinar yang menerangi
Kegelapanku

Kupercaya pasti suatu masa
Sang suria kan menyinar jua
Membawa harapan yang menggunung
Bersamanya...

( korus )
Engkau tiba bagaikan pelangi
Tak bercahya namun kau berseri
Tapi cukup menghiburkan
Hati ini

Seharian waktu bersamamu
Tak terasa saat yang berlalu
Bagai pelangi petang kau kan pasti
Pergi jua...

( ulang dari korus )

Thursday, July 30, 2009

tenang...

pagi yang cerah...aku sendiri...aku tenang...sentiasa tersenyum dan ceria...
aku masuk keje pukul 7.02 pagi...lewat 2 minit jer...tempat keje aku memang di penuhi oleh kaum adam...kalu ade 100 kumbang..of kos lah aku la bunganya..hahah.
ari ni 30 hb...dah hampir 2 bulan akupraktikal kat swm environment di sini..alhamdulilah...pekerja2 kat sini baik..mane tak nye..tiap kali breakast ade jer manusia yang bernama lelaki yang belanja aku...save duit kocek aku..untung btul aku keje sini...huhuhu...dorang pun jenis tak kisah..
aku tak malu duduk semeja dgn lelaki2 yang ramai..sbbaku tahu dorg baik dan ikhlas...lagipun aku anggap dorg mcm kawan..
mybe kalu gurl lain malu makan n minum semeja dgn laki yang ramai...tapi bagi aku tidak...aku layan jer sume org..means bukan aku ni gedik..but ikhlas berkawan..
aku hepy keje sini...bos ok...pekeje pun ok...cume company jer yang k.o..