Thursday, July 30, 2009

tenang...

pagi yang cerah...aku sendiri...aku tenang...sentiasa tersenyum dan ceria...
aku masuk keje pukul 7.02 pagi...lewat 2 minit jer...tempat keje aku memang di penuhi oleh kaum adam...kalu ade 100 kumbang..of kos lah aku la bunganya..hahah.
ari ni 30 hb...dah hampir 2 bulan akupraktikal kat swm environment di sini..alhamdulilah...pekerja2 kat sini baik..mane tak nye..tiap kali breakast ade jer manusia yang bernama lelaki yang belanja aku...save duit kocek aku..untung btul aku keje sini...huhuhu...dorang pun jenis tak kisah..
aku tak malu duduk semeja dgn lelaki2 yang ramai..sbbaku tahu dorg baik dan ikhlas...lagipun aku anggap dorg mcm kawan..
mybe kalu gurl lain malu makan n minum semeja dgn laki yang ramai...tapi bagi aku tidak...aku layan jer sume org..means bukan aku ni gedik..but ikhlas berkawan..
aku hepy keje sini...bos ok...pekeje pun ok...cume company jer yang k.o..

No comments:

Post a Comment