Monday, August 10, 2009

lepak.....

ari ni hari yang agak memenat kan tapi tak meletihkan..mcm ner tu ek?

hahhah...forget it...

yummy..yummy..sedapnye abc aku ni...penatnya lepas keje..aku singgah warung mane lagi...menikmati abc yang aku idamkan selama ni...

aku lepak kat kedai ni sorang2...aman dan damai..syoknye...aku lebih suke sorang...at leat aku dapat fokus pade blog anjung hatiku ini...dah lame tak mencoret2 kat dalam page ku ini..

sejak akhir2 ni aku rase hepy banget..nape ek?

maybe aku rase aku dah mule suke kan sesorang..sesungguhnye dia ni baik la...huhuhu...ade dia menyebabkan aku bersemangat untuk datang keje...ade ker patut...kalu tak memg liat aku nak datang keje...sbb ade dia lah aku jadi hepy2 ..aku suke dia...suke jer..not more than that k...tak terlintas fikiran aku..lps frust jer dgn budak muar tu..aku terus malas nak bercinta..leceh r..tak gune nak bercinta lagi dah bg aku skrg ni..biar mak jer yang cari kan untuk aku..

"amboi2 daya....sedap2 ko jer nak suruh mak ko cari kan...kang dapat yang ko tak suke dah naye tau"

hehehe...tarbatuk2 aku makan abc ni la....kat sini tenang...kalu ade kamera mmg aku amik pic abc ni then letak kat dalam blog ni...seapnye...


No comments:

Post a Comment