Friday, October 30, 2009

good bye swm environment sdn bhd...

hari ni last aku keje kat swm...
sebagai pekerja yang baik lagi rajin dan bertanggungjawab..
sudah semestinye...aku langsung tak buat kerja..hahha...
dah 4 bulan aku kat sini...
byk yang aku belajar..
thanks a lot swm...
ade jodoh kite akn berjumpe lagi..
ari ni aku langsung tak wat keje..
rase malas..
aku gune kan sepenuh tenaga aku untuk online...
hahah..lps ni maybe aku dah jarang nak update blog anjunghati..
mesti aku rindukan blog ni..
yela...kalu aku sedih or hepy tak dapat lah aku meluahkan sumenya dalam blog ni..

2 comments:

  1. wooo aku pun keje kat swm...tapi yg aku benci sikap penyelia2,,,aku keje penuh komitmen tak pernah dihargai malah ot aku kena sekat atau dicantas..kalau org yg memayungnya buat ape pun takpe...pagi tido ptg ot sampai mlm...banyak2lah makan duit haram tuuu.

    ReplyDelete