Friday, December 11, 2009

im back...

dah lame tak update my blog..rindu kat blog ni....mmmuuuahhh.....what's up my blog??????.

ape cerite latest ttg aku ni ek?
jgn gelakkan aku kalu aku cerite.
minggu lps aku pi interviuw kat b.p...so actually bukan aku nak sgt job tu...just saje ngada2..
well..tak disangka..aku dapat la job tu...then..
nak dipendekkan ceritenya aku masuk keje pade 7hb dis..
bersamaan ari isnin...
nak kate aku excited????...aku rase lagsg takde..
isnin tu aku masuk keje..sgt membosankan dan menstresskan kpla otak..dan meredahkan jiwa aku ni...
mane taknye...everything dokumen mesti dlm b.i.maklumlah bahagian shipping mesin ke oversea..malas aku...bosan siot..tergeliat lidah aku nak speaking...
ari pertama jer dah rase fed up n nak benti..try tahan ari kedua...
the same thing n same feel aku rase...aku mmg tak leh bwk..
so ari ketiga aku decide cabut terus...aku benti keje...
mak aku punya la suke....
yang aku bengang asyk kene gelak dgn mak aku jer...
maka aku tebalkan muke aku ni...huhuhu....
rase tenang dan gumbira hati bile tgk bilik tido..mlm tu aku tido dgn lene...
sampai aku bgn lewat...
tu jer lah cerite untuk aku...

...end...

1 comment:

  1. ceh.yeye carik keje..dapat cabut lari pulak budak ni..

    ReplyDelete