Sunday, January 24, 2010

hari yang agak meletihkan....

hehehe....tgh2 mlm aku sibuk wat entry...saje kebosanan walaupun tgh kekeringan idea ni,,,...well...now aku kat pasir gudang..
sajer mencari ketenangan ....keadaan kat umah yang sgt mengusutkan aku..
semalam aku ade interview kat kotaraya...
oleh kerana sultan mangkat jadi inteview kene lah pospone...
so..aku lepak la kat umah pak uteh....
huhu....mak uteh aku ni suke bace novel....
so byk lah koleksi novel dia..
dah menjadi minat aku mmg suke membace,,,
dalam satu hari aku boleh abiskan 2 novel...
so..apelagi aku selongkarlah rak novel mak uteh aku tu..
bahgia rasenye aku skrg ni...
kalu dah bace novel mmg dah tak ingat aper2 pun yang lain...hahha...terer tak aku,..
tapi aku tak lupe dgn kewajipan aku yang 5 waktu tu..
hmm.....mlm tu aku n pak uteh family gi umah mak ude...
antar brg and pjm novel kak long...
kiteorg ni mmg dah antu novel..
mmg tak leh nak cakap aper la,,,
actually aku teringin sangat2 nak bc novel "bila ym berbicara"..
aku nak tahu sgt ending dia mcm maner...
hopefully aku dapat cari novel tu...
sambung balik ...
lps balik dari umah mak ude..
kami sggh makan kat mc'd.
actually aku sgt kenyang..
tapi nak wat macm ner..
family mak uteh ni mmg suke makan...
aku plak tak suke sgt makan...
sbb tu aku terlebih kurus...
bak kate org rezeki jgn ditolak,,
so aku just order bubur ayam jer la kan..
alas perut..
lepas kenyang yang amat sangat..
kami balik dan aku sambung balik bace novel sampai jam 3 pagi kot..
huhu...
bgun jer pagi lps solat subuh aku sambung bace novel...
then aku stop jap untuk siap2 g intvw..
masuk je kereta..
apelagi aku sambung la bace novel...
pendek kate sepanjg perjalanan aku mmg bace novel la...
hehehe....
sampai la aku kat kotaraya...
tak sangka ramai giler yang intervw..
so far alhamdulilah la kan...aku tak nervous mase intervw tu...
heheh...lps jer abis intervw..kami pun pi makan hot plate...
aku order thai chili hot plate..
nak terbakar rasenye lidah aku mase makan...adoi tak tahan sey...
tiap kali makn jer aku minum air...
hehehe....kebetulan plak penyanyi syura tu pun makan kat situ gak..
makin gemuk dia,,huhu..
dia ngan baby dia...
yang aku cukup heran dengan syura..
tanpa segan dilu dia boleh nyusukan anak dia kat depan kami n org..
kalu nyusu botol tak per la gak,..tapi dia __________
faham2 saje sudah..hehehe..
agk2 la kan....
hahah...nasib baik la kau tak bawak kamera samsung 7.0mp..
kalu tak mmg aku dah upload kat blog aku ni...
well...nasib menyebelahi dia...
lps jer makan...kami blah then pak uteh hantar aku ke pasir gudang....
dan berakhirlah destinasi aku di p.g ini,,,
sajer kacau member aku ni....
dah tido pun dia..aku plak tak leh tido...so layan fb jer la,,,

No comments:

Post a Comment