Monday, February 22, 2010

I JUST GOT FROM MY FRIEND..I DONT KNOW TRUE OR NOT...READ THIS..!!

Drpd on9 je, hasil pon xde, mesti BOSAN kan??? Mula2 mmg xcaye bnde ni,tp y not kite try kn sbb die XPERLU MODAL pn. XPERLU MODAL!! Haaaa, nie die...sambil on9, sambil cari duit..
Beri saya masa 5 minit je boleh? mari sertai saya di Catcheyes
jom..

Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini.

Ya,mudah saja,klik2 iklan tak sampai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..

Katakan anda menaja 10 orang di level 1, kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level, tahu tak awak akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan, kalau sehari mereka klik 10x anda peroleh RM11x10=RM110 jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..

Banyak tu .. awak tak nak ke? Jomlah sertai saya..benda ni 100%
percuma..tak perlu modal cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda free xkan tak boleh ajak..

Untuk maklumat awak,keahlian Catcheye telah
mencecah 46,723 orang sekarang.. jangan berlengah lagi..Ini bukan penipuan

Cara nak register:
http://www.catcheye.com.my/?r=67274


2. Klik 'Join Catcheye now'

3. Isi maklumat diri, IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)

4. Isi jawapan:

soalan 1 jawapan A (atas sekali),
soalan 2 jawapan B (yang tengah),
soalan 3 jawapan A (atas sekali).
p/s (jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)

5. Klik agree and proceed.. Ok siap. Kemudian apa perlu buat?

1.klik sign in

2.lepas sign in klik reward panel

3.Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.

4.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak. kat bawah care nak register

5.postkan risalah saya ni di buletin facebook atau myspace & emailkan kepada kawan2.

6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.

percayalah!sebab benda ni 100% percuma REZEKI TUHAN YG BG..TP KITE KNE USAHA JGAK KN??
TGGU APE LG?? J0MLA J0IN.. =)
klik, klik, klik

*x berminat pn try je…anggap je main2 mne tau ade rezeki FREE JE...XTIPU... =)

try je la klik...
Catcheye.com.my | A different approach to advertising
www.catcheye.com.my
Catcheye is an online advertising platform where we reward everyone for viewing ads. Earn reward points by viewing our ads, which can converted into cash or other prizes.
Catcheye.com.my | A different approach to advertising
www.catcheye.com.my
Catcheye is an online advertising platform where we reward everyone for viewing ads. Earn reward points by viewing our ads, which can converted into cash or other prizes.

ko try jela jawa....x rugi ape2 pn....

Catcheye.com.my | A different approach to advertising
www.catcheye.com.my
Catcheye is an online advertising platform where we reward everyone for viewing ads. Earn reward points by viewing our ads, which can converted into cash or other prizes
Catcheye.com.my | A different approach to advertising
www.catcheye.com.my
Catcheye is an online advertising platform where we reward everyone for viewing ads. Earn reward points by viewing our ads, which can converted into cash or other prizes.
Catcheye.com.my | A different approach to advertising
www.catcheye.com.my
Catcheye is an online advertising platform where we reward everyone for viewing ads. Earn reward points by viewing our ads, which can converted into cash or other prizes.

Catcheye.com.my | A different approach to advertising
www.catcheye.com.my
Catcheye is an online advertising platform where we reward everyone for viewing ads. Earn reward points by viewing our ads, which can converted into cash or other prizes.
Catcheye.com.my | A different approach to advertising
www.catcheye.com.my
Catcheye is an online advertising platform where we reward everyone for viewing ads. Earn reward points by viewing our ads, which can converted into cash or other prizes.

Catcheye.com.my | A different approach to advertising
www.catcheye.com.my
Catcheye is an online advertising platform where we reward everyone for viewing ads. Earn reward points by viewing our ads, which can converted into cash or other prizes.
www.catcheye.com.my

www.catcheye.com.my

Thursday, February 18, 2010

i love this song..pembakar semangat..

pagi tadi aku bukak hot fm.. tertarik dgn lagu ni...mcm ade kaitan dgn life aku..

berlari - TOMOK

Aku yang telah merasa keliru
Aku yang tak tahu mana nak tuju
Sampai bila harus aku menjadi bisu

Kamu yang mahu mencintai aku
Kamu yang mahu mencintai dia
Haruskah cinta ini jadi begitu
Tak perlu kau merayu
Pergilah bersamanya
Biarkan ku sendiri
Tak perlu kau menyakiti

Chorus
Kini ku bebas tanpa bayangmu lagi
Bebas ‘tuk berlari
Mengejar impian aku
Yang terkunci
Walaupun tanpamu di sisi
Aku kan berlari
Teruskan berlari

Dan kini semua telah terbukti
Tanpamu ku masih ada di sini
Mengejar impian yang hampir pasti
Kamu yang mahu mencintai aku
Kamu yang mahu mencintai dia
Haruskah cinta ini jadi begitu

Tak perlu kau merayu
Pergilah bersamanya
Biarkan ku sendiri
Tak mahu kau menyakiti

Ulang Chorus

Gelap sudah menjadi terang
Pandangan semakin jauh
Jauh meninggalkan kamu
Terus ku terus berlari
Kan ku capai bintang itu

Ulang Chorus

Tuesday, February 16, 2010

cuti2 1 malaysia di penghujung benua asia

heheheh....
actually for this entry i just want to say :
"happy Chinese new year" for chinese comunity...
oleh kerana kita 1 malaysia ini bermakna kite akan berkongsi cuti..
mase cuti ari tu..aku n family pi penghujung benua asia..
iaitu tanjung piai...

bukan tak pernah pi...tapi aku pi mase zaman dulu2...mase kecik2 dulu...
mesti dah banyak tranformasi kan..
so ..aku pun pi la..

bagi pegunjung yang nak pi sini..boleh stay kat tanjung piai resort..

i dont know about the price..
tak sempat nak tanya...sbb sibuk amik gambar yang ntah aper2..
ramai gak yang datang ke sini..terutamanya org singapura.
tak di nafikan dari sini kite boleh nampak singapura...
nun di hadapan saje.....
mklumlah cuti raye cine kan, so time cuti ni la kite kene releasekan fikiran...

destinasi yang sesuai untuk memancing bg mereka yang obses pada ikan...huhu..
after pi resort ni..kami pun pi hutan bandar tanjung piai...
banyak monyet..
bagi org dewasa kene bayar rm5..
but student kene bayar rm3 jer..
untuk kanak2 yang berumur 6 tahun kebawah... free jer..
datang la beramai2...
kite pi peghujung benua asia...
ni kat bahagian depan before masuk hutan tjg piai...
sempat gak la amik pic even matahari terik sedang memacarkan kuasenye..


yang ni family aku...
ni baru intro masuk hutan tjg piai..
monyet byk wooo...so be carefull..
bagi sape2 yang nak bawak makanan..better bawak beg galas..
masukkan makanan dalam beg tu..
kalu tak mmg tak sempat la korang nak makan...monyet dah kebas dulu..
huhu..

jom kite masuk dalam lagi..
kesian my mom..penat jalan dah...
jap lagi sampai..
dah nak hampir ke penghujung benua asia..yeyeye..

dan akhirnya,,,
kami sampai jua akhirnye..
dgn panas terik...
sediakan payung sebelum terik...
sediakan sunglasses jugak yer...



after puas bergambar..kami pun pulang...
penattttttt.....

Wednesday, February 10, 2010

alahai adik ku...

semalam petang balik jer dari keje aku terus tunggu adik aku...
adik aku ade kelas mengaji...
so tunggu la aku kat umah makcik tu beberapa minit...
sambil tu ape lagi aku bukak la novel aku..
tibe2...
adik aku masuk..
bau harum semerbak..

aku: "wanginye adik...gi ngaji ker gi dating"
adik: :hmm...salah ker...akak asyk cakap adik busuk jer ari2..ni wangi komplain gak "

aku tersenyum..
rupenye terasa juga adik aku ni..
aku selalu cakap dia busuk..
mungkin dulu mase aku kecik2 pun bau mcm dia ek..
hahahha...
tapi kalu aku busuk dulu..arwah abang tak de plak ejek aku busuk..
cume dia selalu ejek aku "joyah"
hahhaha...
mungkin sbb mulut aku yang banyk cakap n banyk tanya tu menyebabkan abg aku rase aku ni mulut murai..
aku mmg marah kalu dia panggil aku joyah..bukan daya..
geram...btul

teringat kembali zaman kecil ku:

aku: abg taufik wat per tu...daya report kat mak ape yang abg taufik buat ni.

arwah abg: kepoh betul la joyah ni..suke betul report...gi la sane main jauh2..

dulu ..aku cume ade abg n adik laki aku yang masih kecil..
aku tak de kawan nak bermain..
so ape yang abg aku buat aku akn ikut
kalau dia main basikal..aku pun rembat basikal dia wat main..
sampai kan 1 hari tu dia kunci tayar basikal dia
tak bagi aku pinjam la tu....
aku marah dia..aku masuk rumah.
then aku jenguk luar balik...
tgk2 basikal n tuannya dah hilang..
ni mesti kes tak bagi aku ikut dia...
kalau dia mancing..aku pun rembat pancing dia..n gi macing kat kolam belakang...
last2..aku kene marah dgn mak aku...
kalau arwah abg aku mandi parit...aku pun follow gak...
pendek kate dulu perangai aku mcm laki..maklumlah aku sorang pompuan..

rindunye kat arwah abg...
Ya Allah..Kau cucuri la rahmat ke atas rohnya...

Thursday, February 4, 2010

no idea....

sunyi yang semakin berleluase............................................