Sunday, October 10, 2010

m0nday mo0d 11.10.10

hmmmm.....m0nday mo0d betul r aku ari nie...ad0yai..pelik btl ngan gf aku s0rang nie...
al-kisah nye gini...semalam aku kje pagi...s0 gf aku nie x kje la...pstu semalam majlis  si muzaffar (org planet) kawen...s0 aku x dapat la nk tgk...sah2 la x taw ape2..gf aku nie ade la tgk majlis tu kt n0na..ade la 1 lagu dye minat...nthen...beep.....msj masuk daaa....!!

"b.best gile r majlis muzaffar nie..ade 1 lagu ayg ske..tlg cri kn utk ayg ea"

dgn x taw lagu ape,tajuk ape,langsung xde klu...cm ner la bf kamo0 nk cri wahai sygku...
balik kje pkul 8 aku bkk la tv..tgk tv3 ade live "PERSANDINGAN KAYANGAN" pkul 9 mlm
aku tggu pkul 9 n tgk rr...tggu punye la tggu xde p0n lagu ape2..selawat ade rr..ad0yai..mne aku nk cri lagu nie...aku p0n tnye la gf aku..mne de lagu..selawat ade rr....nthen dye ckp mmg la xde..lagu tu ade taim kt rancangan n0na td..ad0yai..hmmm terang2 la aku x tgk sbb aku kje pagi..mlm tu aku td0 pkul 230 pagi..d0k mencari lagu yg gf aku nk sgt tu..hmm yela,syg gf punye pasal td0 lewat pun xpe la kn..d0k mencari x jumpe2..bingung dh nie..nk cri kt google xtaw nk ltk tajuk ape..ad0yai..last2 pc aku dok jaga aku td0..sbb aku trtid0 dpn pc..wakakaka ng0k bet0l...pagi td gf aku msj..beep..

"b,dpt x lagu yg ayg nk tu"


xdpt la syg...x taw lagu ape yg dye nk..petunjuk ap p0n dye x bg....ps2 k0rang faham2 ler..gf aku p0n majuk laaa.wlaup0n dye ckp dye ok tp pd hakikat nye mst dye marah kt aku sbb x dpt cri ap yg dye nak...dh fhm pangai dye...(d0k tertnye smpi skrg..salah aku ke?hmm xkire a sape slh..aku ttp says "s0ry"kt dye)


nota kaki:Mencari sesuatu tanpa sebarang petunjuk...kad jemputan kawen p0n ade letak peta bru dpt cri umh org kawen..lagu punye pasal smpi kne cirit birit tambah batuk dlu yg pulih ckit2 jew..ad0yai one m0re "s0ry" 2 my l0ve...

2 comments:

  1. wotan jek dia dayah . pemalashh tuh . haha . .

    nang , ko tnye dayah ape bait2 rangkap ke ayat ke yg dia igt , then ko taip jek kat google " lirik bla bla bla" automatik lagu tuh ngan tajuk dia , ngan lirik2 dia skali kuwa . haha . simple like pimple rite ??! (ko jgn taip bla bla bla lak . ko taip la ayat yg dia igt dlm lagu tu)

    ReplyDelete
  2. hahahhaa...siap dia kalu saye datang sane mmg kene rotan la dia tuh....mmg pemlas

    ReplyDelete