Monday, November 29, 2010

JB.MELAKA.KL

huhu...dah lame tak update blog ni...
almaklumlah tgh bahagia sekarnag ni...
actually bnyk gak entry2 yang aku dah tulis...
cume dalam keadaan draft n tak smpt nak meng-edit ..ape lagi nak publish..
so tak dapat la nak publish...

mlm tadi sampai umah around kol 9pm..
GILER penat aku drive dari melaka ke k.l...
then k.l to jb...dah la bwk kete viva jer..baru lagi
...huhuh....tak leh la pecut laju2...
around 8am aku n pakcik aku bergerak dari melaka ke putrajaya....pergi umah wak rahim dulu..
kt presint11....
after bfast sumenya...kami pun bergerak ke bukit antarabangsa,,,
sampai dalam kol 11 lebih...almost kol 12 jugak lah....
ni la pic2 yang aku sempat snap....

ni time kat melaka....tak de sape yang nak snap my pic..so i do myself...

my younger sister...n behind her is my mom..























































from melaka to k.l















hahha..dimanakan pic pengantin?......ade...tapi tungggu la yer...blm sempat nak edit pic ...wait.......

Thursday, November 18, 2010

headache,....


terase macam nak pecah kepale hotak aku ni..
tetibe jer rase sakit kepala....
kat laci boss aku ade uphamol...
hehehe...mcm nak rembat...
tapi tak baik kan....
tak perlah..biar aku tahan sikit sakit...
mak aku cakap jgn biasekan kalau sakit kepala makan ubat....
tak bagus..
so...ubat yang terbaik adalah TIDO...
jom tidooooo.....

Wednesday, November 3, 2010

esok cuti ....yahoo..

ari ni hari khamis..esok hari jumaat...esok deepavali.,..maknanye esok cuti la...yahoo..aku mmg suke cuti.....yelah...straight tu dari jumaat sampai ke ahad...hehheh...aku ni overexciting la..mcm nak menyambut deepa jer kan...but im not...mungkin bukan aku saje yang sukekan cuyi..sume org sukekan cuti..dari yang kecik samapai ke besar..

mengingatkkan aku pada scene yang aku tgk pagi tadi..mase aku antar adika ku yang bongsu ke sekolah..mungkin skrg task untuk aku menghantar adik ke sekolah dah menjadi salah satu duty wajib..well..mcm biase adik aku ni sengaja melambatkan diri dia ke sekolah...tapi lambat2 dia ke sekolah , ade lagi yang lambat sebenarnye.,...aku antar adik aku gune lagenda mak aku..oleh kerana hujan dah benti, tak perlulah aku menghidupkan enjin kereta...bawak kete ni leceh...so better naik motor...sampai jer kat pintu pagar... aku tgk sorang budak yang berpakaian pra-tadika..umur dalam likungan 4 - 5 tahun..hehhe...kelakar melihat gelagat budak itu..sebaik saje makcik tu cakap budak2 pra - tadika tak sekolah..budak itu terus melompat2 dan berjoget depan semua org... sambil mengulang ayat yeyeyeye..tak sekolah...



hahahha...aku tersenyum...sukenye budak2 ni tak sekolah..dah mcm aku plak budak ni..aku pun exicted gak...esok cuti.....tadi kkak su singgah ke ofis aku...saje...dia cakap dia tak sabar nak cuti..wah....kak su ni dah sebaya dengan mak aku/.//tak sangka org yang berumur pun masih excited...so motif yang aku nak cakap..org gile cuti...