Wednesday, November 3, 2010

esok cuti ....yahoo..

ari ni hari khamis..esok hari jumaat...esok deepavali.,..maknanye esok cuti la...yahoo..aku mmg suke cuti.....yelah...straight tu dari jumaat sampai ke ahad...hehheh...aku ni overexciting la..mcm nak menyambut deepa jer kan...but im not...mungkin bukan aku saje yang sukekan cuyi..sume org sukekan cuti..dari yang kecik samapai ke besar..

mengingatkkan aku pada scene yang aku tgk pagi tadi..mase aku antar adika ku yang bongsu ke sekolah..mungkin skrg task untuk aku menghantar adik ke sekolah dah menjadi salah satu duty wajib..well..mcm biase adik aku ni sengaja melambatkan diri dia ke sekolah...tapi lambat2 dia ke sekolah , ade lagi yang lambat sebenarnye.,...aku antar adik aku gune lagenda mak aku..oleh kerana hujan dah benti, tak perlulah aku menghidupkan enjin kereta...bawak kete ni leceh...so better naik motor...sampai jer kat pintu pagar... aku tgk sorang budak yang berpakaian pra-tadika..umur dalam likungan 4 - 5 tahun..hehhe...kelakar melihat gelagat budak itu..sebaik saje makcik tu cakap budak2 pra - tadika tak sekolah..budak itu terus melompat2 dan berjoget depan semua org... sambil mengulang ayat yeyeyeye..tak sekolah...



hahahha...aku tersenyum...sukenye budak2 ni tak sekolah..dah mcm aku plak budak ni..aku pun exicted gak...esok cuti.....tadi kkak su singgah ke ofis aku...saje...dia cakap dia tak sabar nak cuti..wah....kak su ni dah sebaya dengan mak aku/.//tak sangka org yang berumur pun masih excited...so motif yang aku nak cakap..org gile cuti...

No comments:

Post a Comment