Thursday, January 13, 2011

Anugerah Juara Lagu 25,,,ana rafali yang menang?

tetibe nak buat entry ttg ajl 25 ni...
sbbnye..mcm tak puas  hati kenape ana raffali yang menang...
sampai ke hari ni aku tgh pk...yela aku pelik nape dia menang..mase dia nyanyi tu dah la sebutan tak jelas....
x boleh nak hayati lirik yang dia nyanyi,...yang jelas cume ayat " tolong ingatkan aku"..tu jer la....

lps jer nama ana raffali di nobat sbg juara ajl25 kali ni..
aku terus tutup tv...
tak puas hati...
sbb aku ingat yuna yang menang.,..n mmg mengharap pun yuna yang menang,,,
suare yuna mase tu...mmg mantap...meremang aku dengar... tapi yuna tak menang..
so ...nak marah kan yuna nyanyi x ok atau nak marah kan juri yang x reti nilai....?

but good job untuk ke3-3 emcee....syok tgk telatah dorang...mmg pasangan ideal la...


p/s: AJL26..bior aku yang nyanyi la...mesti menang kan kalu juri2 ajl25 yang nilai...wakakka....

No comments:

Post a Comment