Tuesday, May 3, 2011

SayE TunAnGan OranG Sudaaaaah . =)

alhamdulilah..syukur sgt kepada  Allah s.w.t kerana telah menemukan jodoh yang terbaik untuk saya...
Akhirnya saye telah pun menjadi tunangan mr. seteguh hati....

Setelah bekenalan, berkawan dan bercinta selama 2 tahun...mr seteguh hati telah melamar saya...itupun selepas saya melancarkan peperangan yang agak besar dengan dia...pada 6 nov 2010..hihihi.....dia melamar saya gune msj dalam fb...heheheh....

jeng..jeng....jeng... (mintak maaf ye mr, seteguh hati..copy di sini)
  • Assalamualaikum sayang.
    Ingin aku meluah rasa
    tapi hati terasa malu
    ingin aku jd temanmu
    agar dapat hidup bahagia bersama…

    aku suka cara dirimu..
    pandai sungguh kau mengambil hati
    engkau lain dari yg lain
    kerna itulah aku terpikat
    padamu…..

    sudikah engkau menjadi..
    kekasih ku yg setia
    jika cinta ini dibalas… indah ku rasa….

    bulan bintang bersemi…
    rai kan cinta kita

    seumur hidup ini..
    ku dahaga kan kasih sayang..
    betapa bahagianya…
    andainya kau disamping ku

    seumur hidup ini sudah puas ku sengsara…
    sebelum aku pergi…
    ingin aku dikasihi…

    setiap insan ingin disayang
    setiap insan perlukan kasih…
    begitu aku memerlukan mu menjadi teman hidup ku ...

    ~lagu di atas b tujukan khas utk ayang~

    Tujuan b bg msj nie ialah...ngeh...ngeh..jeng3

    b nk lamar ayg balik...kite mulakan hubungan kite semula..(ni la peperangan yang saye katekan kat atas tadi..saye mintak putus....teruk gak gaduh time tu...)
    NURHIDAYAH BINTI ALBIAN....sudikah awak menjadi                        saya????

    Andai ayang baca msj nie sambil tersenyum..makna nye ayang setuju la dgn lamaran b...kite mulakan semula hubungan kite yg baru nie syg..b harap kite jd pasangan kekasih yg saling syg menyayang..h0rmat mengh0rmati antara kite...b harap apa yg kite plan berjalan dgn rapi..bln 05/2011 b akan hantar r0mbongan meminang utk ayang..b nak kite ade ikatan...he3                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

    LOVE U S0 MUCH NURHIDAYAH BT ALBIAN....!!
    MOHD NAZLI & NURHIDAYAH L0VING F0REVER..!!

    p/s : Sory syg x dapat nk lamar u depan2 n maaf andai ianye x r0mantik...
    agak jiwang kan...bebudak sekolah tidak dibenarkan bace...bile bace msj ni..saye rase gembira yang teramat sgt....huhuh..mmg susah dia nak cakap ayat2 mcm tu kat saye....hihih....dapat msj mcm tu buat saya tersenyum sepanjang hari....=)...
    pendek kate saye nak cakap yang saya bahagia sgt...

    dan saye sgt2 bersyukur ditemukan dengan dia..dia adalah yang terbaik untuk saya..

    kenapa saya suke kan dia?

    • dia baik
    • dia penyabar
    • dia tak hisap rokok (plg penting)
    • jujur
    • suke mengalah
    • dia tak suke kari (mcm saya, jadi tak payah la saye belaja masak kari)
    • dia simple 
    • hormat org tua
    • beriman

    semuanya kebaikan...yang keburukan bia saye sorang jer yang tahu....hihih.....

    saya senang dengan dia..saye jugak senang dengan family dia...ibu, ayah, akak, angah, didi, nazwa, nazim...n the most important thing si kecik aresya n awatif...telatah budak kecik 2 org ni..buat saya selesa dengan family dia....alhamdulilah, saya ditemukan dengan family yang senang bergaul...yang rendah dirinya..dan bahagia,...

    "saya jugak bersyukur kerana putus cinta dengan lelaki yang bekerja sebagai seorang pelayar...hahhaa..SYUKUR SGT....thanks nami putus dengan saya......Allah telah menggantikan awak dengan org yang lebih baik dari awak...dia ade , aper yang tak ade pade awk....mungkin ini hikmah kite berpisah...alhamdulilah....perpisahan kite mebuatkan saya bahagia dengan dia saat ini...perpisahan kite membuatkan saya menjadi tunagan dia....perpisahan kite membuatkan saya tidak lagi sunyi seperti dulu....thanks nami...."

    ok la...saya nak upload pic mjls tunang tak de la plak..sbb ari tu kamera tak de batery...ngeh3...tak sempat mak snap pic sendiri,,,,

    1 mei 11 maka saya menjadi tunangan org....dan mungkin rezeki tunang..saya dapat kerja tempat baru yang lebih baik dari sebelum ni...bekerjaa di kolej komuniti kementerian pengajian tinggi malaysia..tapi kontrak...tapi tak per la...saya tak kisah....at least saya dekat dgn mak...saya dapat jage mak...saya dapat tolong mak...saya harap saya dapat bekerja dengan baik di tempat baru..dan org sekeliling senang bersama saya...=)


    p/s: mr tunang..saya syg awk.......hihihih....

    luv's D'ANjunGHaTi



No comments:

Post a Comment