Wednesday, June 1, 2011

~handsome~

Kalau lelaki HANDSOME pendiam, perempuan akan cakap: "woow, cool giler..." Kalau lelaki tak handsome pendiam Perempuan akan cakap: "Eh, perasan bagus..."

Kalau lelaki HANDSOME berbuat jahat, perempuan akan kata: "nobody's perfect" Kalau lelaki tak handsome berbuat jahat, perempuan akan cakap: "Memang.... muka pun macam pecah rumah!"

Kalau lelaki HANDSOME menolong perempuan yg diganggu, perempuan akan cakap: "Wah.. machonya.. macam hero filem!" Kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu, perempuan akan kata: "entah2 kawan dia..."

Kalau lelaki HANDSOME dapat perempuan cantik, perempuan akan kata: "Sepadan sangat..." Kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik, perempuan akan kata: "Mesti kena bomoh perempuan tuh!"
Kalau lelaki HANDSOME ditinggal kekasih, perempuan akan kata: "Jangan sedih, kan saya ada.." Kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih, perempuan akan kata: "...(terdiam, tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)..."

Kalau lelaki HANDSOME penyayang binatang, perempuan akan cakap: "Perasaannya halus...penuh kasih sayang" Kalau lelaki tak handsome penyayang binatang, perempuan akan cakap: "Sesama keluarga memang harus menyayangi..."

Kalau lelaki HANDSOME bawa BMW, perempuan akan cakap: "Matching... hebat luar dalam" Kalau lelaki tak handsome bawa BMW, perempuan akan cakap: "Bang, bosnya mana?..."

Kalau lelaki HANDSOME menuang air ke gelas perempuan, perempuan akan cakap:"Ini barulah lelaki gentlemen" Kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan, perempuan akan cakap: "Naluri pembantu, memang begitu...."

Kalau lelaki HANDSOME hantar komen dlm myspace..cepat2 dibalas..kalau lelaki tak handsome dia akan ckp "buang masa je layan."

No comments:

Post a Comment