Sunday, August 21, 2011

maJLiS BerBuKa PuAsa KkTp

continue.....

entry yang lepas tak sempat nak bercerita tentang majlis berbuka bersama warga kktp...dah kepenatan sangat time tuh..ha...entry ni adalah kesinambungan entry yang lepas...

6.45pm semua akan berkumpul di lobi hotel...saya tak balik umah..sebab tak nak membazir minyak kereta..bukan saya sorang saje ye..saya ade pengikut...hehehe...lagipun membazir masa jer kalu balik cumma nak mandi je kan..so saya decide to stay @ kolej. mandi manda dan bersiap2 di kolej..hehhe...saya sampai di lobi pada pukul 7.00pm...pengarah sempat bagi tau saya : orang yang paling dekat tu lah paling lambat...hahha..perli kami ker?...heheh...

okay..ini adalah gambar sekitar majlis berbuka...heheh..meriah dengan kedatangan family dorang...teletah anak2 pensyarah,...


:: pic yang pertama mestilah muke saya..wajib ada...still di office::


:: di lobi hotel, menunggu kehadiran semua staff::


::family Puan Siti Hajar @ kak Siti::
senyuman suami isteri hampir sama...Sooo sweet


::family Puan Siti Tunisah @ kak nisa ::
menanti kedatangan orang ketiga plak



:: famiy puan khulia @ kak uya ::
- excited nak balik kg kan kak uya...


::family Puan. Aziyati @ kak Zia ::
- tak ditemani olah suami yang bz



::kami berdua masih single lagi..so tak de la anak2 perlu dijaga seperti mereka::
heheh...pembetulan saya single but not available..hihihi



(pic family puan hanirah dan en radzuan tak dapat di snap di sebabkan masing2 hilang di meja masing2..)

ok..mari kite tgk telatah anak2 dorang plak...


1-bile say mintak aqil senyum..terus dia senyum mcm tu
2-miera tgh bukak kuih kat depan dia
3- si kecik menunggu santapan berbuka
4- yazid and cica tgh makan otak2


1- yazid asyik makan otak2 jer...
2- adam tunjuk peace bile saya mintak adam peace
3- aishah  muke mcm takut
4- hehehe....mata sepet mcm ibu dia

hahahha....banyak lagi pic- pic yang ade...tapi intenet yang terlalu lembap membuatkan saya malas sikit nak upload..huhuh..

overall the ball was ended @ 8.00 pm...perut kenyang hati punn senang..




packaging lauk2 hotel yang tak habis bawak balik..sengal2...



No comments:

Post a Comment