Monday, August 15, 2011

|Ms.Anjung hati tukAr BaCkGrounD|

saya lebih bersemangat meng"update" blog bile background dah cantik

  1. .Entry ini merupakan  entry  yang pertama dalam blog background baru saya...terasa teruja nak update blog selalu..huhu


  2. suke...suke...suke....background saya kali ni..bertemakan pink colour..ini gara - gara cat umah colour pink la ni..blog sendiri pun nak colour pink..huhuh...pink n gurl mmg susah nak dipisahkan..n kebanyakkan blogger2 sekarang pun banyak yang buat pink theme kat blog dorang..

  3. saya juga teruja sangat meng"edit" coding - coding untuk blog....nak gak cantikkan blog mcm blog2 mereka..salah satu blog yang saya suke tengok ialah blog ni ---> http://aciksayang.blogspot.com/2011/06/senarai-tutorial-acik.html ...di sini lah saya belajar ttg coding2 untuk blog template...(thanks ye, blog awak banyak bantu saya)

  4.  tak tido 2 malam sebab asyik sangat cari blog template baru...sambil2 tu saya  mengecat rumah ...huhuh...tu yang terkene tempias background pink...hehhe...pink is nice...

  5. kepada mr. tunang.....saya "ter"curang dengan awak...dengan menghabiskan masa saya untuk buat background yang baru dan mengecat rumah....dan saya terpaksa abaikan awk sekejap...lps ni saya akan beri tumpuan kat awk sepenuhnya..dan gantikan masa- masa curang saya itu.yer...heheh...
  6. ape - ape pun saya suke background saya kali ni....dan ini merupakan background yang ke????....ke???...ke...bape ek???.heheh...tak kira plak dah bape banyak kali saya tukar...hihih....


    : teruja nak buat entry banyak2 sampai bosan.

No comments:

Post a Comment