Saturday, September 17, 2011

di hari raya di tahun 2011 - part 1

hai...awk di sana...


awak lahh....

yelah...awak..yang tgh bace blog saya ni lah...."selamat hari raya yer..."

mcm iklan kat hot fm la plak sikit2....ngeh3.

fuhhh....sejak dua tiga empat mejak bz btul saya
....nak update story pasal raye pun tak sempat...
banyak gak pic yang saya snap...
rase2nye..kene buat raya part 1 dan raya part 2 ni...
ntah..ntah ade jugak yang raya part 3...

raya tahun ni tak berapa meriah la sangat pada saya...

biasa lah kan..baju raye tak de...so tak meriah la....kesian si tunang...
janji nak buat baju raya sepasang...tapi hampeh..dia sorang jer yang pakai...saya punye blm siap lagi..

tak per lah...saya redha....baju raya sendiri tak siap..

almaklumlah...mak sendiri yang jahit kenelah redha....
cube tailor lain yang jahit. mmg nak kene hantam tailor tu dgn mulut saya...

huwaaa....tetibe rase ngantok...pic blom edit, mata plak dah ngantok...silap2  saya tertido disamping lappy tersayang...jom layan pica2 raya..nak membebel banyak pun malas...

:: malam raya pertama bermasa adik beradik mak::

::pic ni malas nak edit he3::

::hari raya ke2-, tahun ke2 beraya bersama2 zana...let introduce dari kiri ialah saya, zana, nina::

:: tambah lagi sorang ahli sebelah saya - zubaidah::

 :: umah terakhir adalah rumah saya, here we are..masa untuk snap pic banyak2..heheh:


::my bff - zubaidah::

:: with zana::
:: raya ke4 -beraya di rumah zana...ok...saya dah malas nak edit pic satu2...so buat la collage:: 

:: giler lanser camera ::

::our bff - then beraya rumah dayah -we are together that night, miss them much::

:: bukan pic yang same ok, saje suruh si tunang snap banyak2::

::raya ke-5, on the way to simpang renggam for family day ::

:: tunggu family nenek bersiap::


::yeah...berposing depan rumah nenek::


 :: suke giler pic ni - time ni ready nak pi sekolah al sidiq::

credit to yana = P

hhuhu...penat giler edit pic..tak sanggup rasanya....esok2 sambung lagi la edit pic yang beratus2 keping....huhu...sampai di sini saje....tunggu jer lah part raya -2 okay...




raya penuh kenangan bersama si tunang .thanks sayang

No comments:

Post a Comment