Tuesday, October 18, 2011

Kadang - kadang awak romantik jugak kan..kan..kan..

hai nazli naim!
nak tahu tak awak..
sekarang ni kan...saya rasa mcm tak percaya pulak dengan awak ni tau...
kelakuan awk diluar jangkaan saya..
nazli naim yang saye kenal skrg ni...sangat berbeza...
dan sangat pelik
kadang - kadang saya boleh tergelak sorang - sorang bile fikirkan perangai awakk..

yang pertama..
awak ingat tak sabtu lepas..?

mksud saya sabtu yang lepas2..saya tak ingat sabtu yang mane 1..

sebb dah banyak sgt sabtu yang dah lepas...

kan saya kene kerja..saya mesej awk pagi tu...

lps tu saya langsung tak mesej awk...saya tak sibuk mane pun...

hari tu saya ngantok yang amat sangat...balik jer rumah saya terbongkang tdo depan tv..

saya dah tak larat dah tahan mata saya ni..saya dah tak hiraukan ape pun yag bunyi...

saya TIDO MATI... bile bangun tgk jam dah pukul 4 kot..

awk kol hp saya tak dapat.. pada hal saya tak off pun hp..

awk kol hp kolej tapi saya tak angkat.. dan lepas tu awak kol mak saya...

awak tanya mak " mak cik daya ade x?"... mak jawab " ade, daya tido"...hahahhah....

risaunye awk kat saya kan?

sampai sanggup kol mak saya...padahal mak saya tengah tido time awk kol dia tau...





yang kedua :

jumaat yang lepas...saya tersangat2 la bz..


sampai saya tak boleh nak pegang hp saya. nak reply mesej awak pun tak sempat..


sori yer sayang.. saya betul2 bz. saya tak tipu.


petang tu saya baru perasan kat inbox saya ade mesej2 dari awk...


time tu baru lapang sikitl. tu pun sbb space waktu solat..awak marahkan saya..


tapi disebabkan saya terlalu penat..saya malas nak pujuk awak..


so saya redha la awk nak marah saya..ala..bukan slalu buat pun...


awak betul2 marah saya kan ...sampaikan awk update status kat fb awk mcm tu...


saya tahu awak risaukan saya..tapi awak kan tahu saya tengah kerja...

awak betul2 marahkan saya kan, sampai update status fb mcm tu..awak jarang sekali luangkan perasaan awk kat fb...

perangai awk selarang ni semakin pelik kan...awk tak perasan ke?
dulu mane ade awak terasa hati sangat..
awak sabar jer ape yang saya buat...
sekarang ni awak dah lain...
 awak makin romantik..

saya suke sangat bace mesej2 yang awak bagi hari tu...
awak semakin sweet..
semakin romantik..
kat mane ha..awak belajar ni???
mesej ni saya nak simpan sampai bile2..
saje saya paparkan kat sini..
biarlah orang nak termuntah ke nak kutuk ke nak menyampah ke..
ni kan blog saya..
sape nak bace...silakan..
kalau tak nak bace...sudah..
nanti kalau saya dah tak de...blog ni ttp akan ade..
dan awak akan bace setiap kenangan kite dlm blog ni..
kalau kita ade anak...dia pun akan bace..
tu pun kalau sempat kite kawen...

i love all of your mesej

especially mesej ni:







saya rase nak nangis mase dapat mesej ni..
yelah..awk tahu la kan..
awak bukan nye romantik sangat pun..*terkutuk la plak*
so bile dapat mesej ni rase sedih la plak..terharu sesangat
tapi dalam hati suke...


erm..tak sabar plak nak tunggu 2013

No comments:

Post a Comment