Monday, December 26, 2011

happy holiday part 2

ini adalah sambungan dari entry happy holiday with him =)
heheh..nak sambung balik cerita happy holiday saya..
hari ni baru ade kesempatan untuk update blog saya.
jom sambung cerite cuti saya part 2..


hari ke-2 di selangor..

malam tadi balik lewat,.,
nak bangun pun liat..
gagahkan jugak la mate ni..
bangun untuk solat..
then tolong makcik buat breakfast n kemas rumah..
huhuh...walau dah baper kali kat umah makcik

saya still rase janggal..
tak tahu nak buat ape bile kat dapur dgn makcik..
nak tolong masak?
bukan tak reti masak..
tapi takut tersalah masak,,huhu..
mungkin saya dah terbiase masak sorang2 di rumah,,
dan bile ade org lain saya rase janggal..
lagipun saya orang johor..
dan tunang saya orang selangor,,,
masing - masing ada cara masing2..
kalau saya buat cara saya..
mesti mereka akan menegur..
dan sudah tentunye saya akan rase malu..
saya cube untuk sesuaikan diri..
tolong ape yang ptt dan kemudian kemas rumah..

eh....ape yang saya melalok ni..
kan nak cerite pasal happy holiday saya..

ok lets talk about my happy holiday activity
hari ni kiteorang plan nak pegi wetworld shah alam..
sape jer yang ikut?

1.saya
2. mr. tunang
3. my younger sista
4. kakak
5. abg ijam
6. awatif and aresya

bersama 2 kereta...kami gerak around pukul 12 lebih...
cuaca cantik sangat..
 entry fees based on height kite..
sape yang nak mandi kat ala2 theme park boleh la datang ke wet world.
destinasi yang baik dan jugak murahhhh...
sape yang tak nak murah kan...
tapi kalau nak lagi murah
pergi la kat pantai ke kolam air ke tak pun water fall..
free gituuu....

sesiapa nak tahu fees dia boleh click link ni wet world shah alam  
untuk tinggi yang melebihi 120cm = RM15
so kene lah saya bayar RM15..
adik yang baru darjah 4 ni dah kene bayar RM 15..
uuuu...mak aihh...ketinggian dah nak same dengan saya...
ntah makan ape ntah budak ni...
heheh...kalau nak free... ptong la  kaki tu..agak2 ukurannye kurang dr 80cm..boleh la dapat free..
dah lame tak main...
mmg puas kami bermain..
sampai kesejukan dan kelaparan..
encik tunang paling over..
dah macam budak2 saye tgk..



:: my sista ..konon2 nak belajar berenang la tu,,,kaki pun terkial2..::


:: encik tunang yang gile kuase gune pelampung::


:: encik tunag giler..giler..giler kuasa dua gune pelampung ::



:: ape kebende main pelampung kat situ..??? konpius aku::


:: mr tunang yang macam budak2::


:: okeyy..my sista ...cettt..macam pandai berenang tapi tak pun::



:: heheh...nampak kepala sikit::

memang giler best...dapat main air 3 jam jer kot..lepas tu hujan turun..haishhh...

No comments:

Post a Comment