Sunday, December 18, 2011

happy holiday with him =)

 9 dis 2011

happyyy holiday...
rase tenang bile apply cuti banyak2 ..
bercuti panjang..
rase lega.. rase hilang sume tekanan kerja..
so i take 6 days leave..
and go to selangor with the younger sis..
dah 3 month kami tak berjumpe..
rindu yang teramat sangat..muahaha...
turun di seremban..


dan encik tunang pun amik saya di terminal..
sangat lega memandang dia..
dari seremban terus ke rumah.
malam tu encik tunang ajak pergi ke pasar malam..
huhuh...beli ayam gunting.. dari 3 bulan yang lepas saya ngidam nak makan ayam tu..
mmg kenyang giler la malam tu..
malam tu jugak kami bersiap2 pergi ke ICT..
bawak yana and awatif jalan2...
dah dua kali pergi...
so dah tak excited sgt la...
jom kite layan pic kat bawah ni...

opss .. sebelum itu sila abaikan tarikh di gambar..kesilapan teknikal..terkebelakang sudah..huhuh


::welcome to ICT for the 2nd time ::



::very awesome ::


:: awatif n yana ::


:: beautiful lighting::

 :


:: we are in love::





::nak jugak pic kat merak ni ::




:: budak kecik dua org ini naik menatang ni and we are just looking from outside::






::ahaa.. the crazy fiance is here ::

i cant stop laughing when saw this pica
it's very funny.. 

 :: owhhh...uh...so beautiful::



:: my younger sista::


::with the white horse::

:: fiance and me also can entering for free ^-^:: 

itu pun disebabkan dah nak pukul 1...the guard bg chance kat kiteorang naik bende ni..
btw thanks to that people tu sbb bagi free kat kami

we played this..
the ticket price is RM5 for two person ride...
but it's just for certain part of games




:: oke.. i very dont know why my pica be like this..seems like someone try to edit my pica b4 me ::


very buruk
...

:: macam cute jer pic ni::





::at last ...good bye ICT..we'll come for third time...but never know when::

sampai di rumah around pukul 2 jugak la..
masing2 dah kepenatan...
tapi tgk encik tunang masih segar buggar...
sedangkan saye dah terlelap dalam kereta..
begitu jugak dgn yana n awatif..
saya pun dah keletihan yg amat sangat..
masuk bilik dah x ingat ape dah..
yang ingat dalam otak cume nak tidur..
itu jer..


ZZZzzzzzzZzzzzz.....
rase mcm malas nak sambung aktiviti cuti hari keesokkannye...
huhu..pic pun tak ade.. nak update mendenye..so terpaksa la tunggu saya update dari rumah...


***************Sambung Esok - esok - esok jer la ********************************




the lighting is very awesome... kalau bawak balik rumah mmg cara gak ni.

No comments:

Post a Comment