Thursday, January 19, 2012

belajar minum susu

balik kerja terus ke hhe..
lepak kat ofis kak mai..
hmm...cerite bab susu..
dia cakap susu dutch lady tu sedapp..
tapi susu HL lg sedap..
saya plak cakap...eee...susu tu sume tak sedap..
walaupun tak pernah pun minum susu tu..
saya tahu susu itu tidak sedap..
tapi oleh kerana ingin tahu mcm mane rasenye..
kak mai berikan saya air kotak susu full cream dutch lady
kongsi bersama..
bagi mengelakkan saya akan termuntah..kak mai siap sediakan air mineral di hadapan saya..
1...2...3..
minum....

 sumber gambar : encik google

uweaakkkk..yearrkk..buweeaaakk..
dah macam2 la bunyi nak muntah keluar..
sampai terkeluar air mata saya..
cepat2 saya minum air mineral
hahha..saya rase saya lebih rela makan ubat dari minum susu..
boleh biru muka ni..
dah tua - tua mcm ni baru nak belajar minum susu..
dulu mase kecik2 ... mmg liat nak minum susu kannn...

asal dapat susu jer buang..
saya sorang jer yang tak minum susu...
adik beradik lain sume hantu susu
saya???...
hehehhee.. =)
minum gak..tapi susu soya la..
huhuh...
ntah kenapa tetibe nak belajar minum susu..
tu pun sebab baru skrg fikir masa depan sendiri..saya nak biasakan minum susu..
harap2 berjaya..
well..u'll c..saya minum susu...
ada gak bgtau encik tunang...
saya nak belajar minum susu..
hehe..
banyak kali dah saya bgtahu bende ni..
agaknye dia dah bosan dengar kot,.
tapi buatnye harammm....
minum sikit tp sibuk nak buweaakk sane...
mcm org pregnant je kan,,huhuh...

alahai..dah start nguap..

(benggang)
encik tunang skrg berada di putrajaya bersama kekasihnya dahulu
dah mula dah perangai dia dulu ni..
ntah sape yang menghasut..
saya mmg tak suke kalau dia dah balik pada kekasihnye dulu..
kecewa..
saya ingat dia dah stop 
tapi masih lagi terikut2..
lagi membenggangkan bile..dia tak mesej saya..
bile di tanya baru dia bgtau..
benggang la kan..
at least bbgtahu la saya awal2..
boleh la saya terima..
lembut la hati saya ni jugak
geramm.....!!
sedih..!!
sakit hati..!!
baik2 nak bincang pasal event 21st ni..
dia plak buat spoil..
ntah ape yang bestnye dengan pancingnye tu pun saya tak tahu la..
lebih pentingkan alat pancing dr bgtau sy awal2 ttg dia nak pancing,
sabar je lah..
nasib baik dia dah mintak maaf..
lega la sikit..
huhu...
jangan lupe bawak ikan duyung ke..ikan dugong ke..
ni kalau mancing tak menang tak tahu la.
wish dia menang la..
boleh la saya pau..
ewah..ewah...tadi cakap tak suke encik tunang memancing..
sekrang ni dia plak yang over..
sbuk nak paw orang

saya pun dah ngantok..
so start hari ni...
saya mengisytiharkan bahawa saya akan belajr meminum susu..
huhuh...
goooodluck...hehehe

ngantok....

update status laju2..

1. ngantok
2. encik tunang memancing..
3. kosong..
4. konfius.
5 tidurrrr...




No comments:

Post a Comment