Tuesday, February 14, 2012

Mula-mula tak suka, sekarang jatuh cinta

al-kisahnya bila seorang ofismate saya yang suka lagu ni sesangat
dan al-kisahnya saya ni plak tak suka lagu ni sesangat..
saya cakap lagu ni x best..
saya cakap lagu ni slow
dan saya cakap lagi lagu ni boleh buat orang ngantok..
dan sekarang ni saya nak cakap lagi..
tetibe saya suka sangat lagu ni..
dan saya nak tujukan khas lagu ni pada encik tunang yang jauh dimata tapi dekat dalam hati saya..

love this lyric
meaningfull..

Terukir di bintang by Yuna


Jika engkau minta intan permata
Tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang
Dari langit untukmu


Jika engkau minta satu dunia
Akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu
Pastikan kau bahagia


Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu

Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku

Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu


Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu

Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu
Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu




StoRy LoVe #1 | Mr.TunanG

hihih..tersenyum sendiri =)
sambil peluk - peluk teddy bear
guling - guling atas katil..
jari jemari menaip entry..
mood tgh happy..
saya bahagia bersama awak
sayang awak bebanyak - banyak

this is the reason y im so happy =)
thanks Allah..

(continue)


oke...awak sangat sweet

 we always 3g
tu yang ari2 bahagia..
walauu jauh terasa dekatnya

so..

ari ni mase nak balik keje sempat si tunang 3g dengan saya..
bila sy accept..
si tunang bersama dengan anak saudara dia..
geram dengan si kecik aresya..
dulu x nak dgn auntie, dulu sombong dgn auntie
skrg dah kenal auntie eh
tiap kali 3g..si kecik aresya mesti ade dgn aman dia..

lambai2 tangan..
sambil tunjuk tedy bear yg di beri nama mimi pada saya
kat leher mimi tu di gantung puting dia..
sambil dia hisap puting..sambil tu dia tunjuk mimi dia..

saya ketawa....

anak saudara si tunang panggil saya auntie..
hahah..boleh plak lekat nama gelaran auntie tu kat saya..
si tunang plak di panggil aman..
cantek sgt la tu..
aman tu asal dr perkataan paman (jawa)
dan auntie tu maksudnya makcik..ala-ala omputih.
welll u know me..

dia jerit..

auntie...!!!!!

bile aman  tanya
sape saya..??.


aresya akan menjawab : auntie aya...!!!.(dengan pelatnye)

hahah..saya tersenyum..dia dah kenal saya..

bile  aman dia suruh sayang

aresya terus peluk handset tu..hahah..

bile si aman suruh kiss auntie

aresya terus cium screen henset tu..
 habis hendset tu kene air liur dia..

saya yang penat keje terus hilang penat..
melayan telatah aresya...
saya bahagia...
tengok encik tunang melayan anak saudara.

i love u sayang
i miss u sayang


tak sabar nak ade anak sendiri..mesti tersangat2 bahagia

Sunday, February 12, 2012

Saya tidak cukup TIDUR.

huwarrrgghhh..kepala sudah sakit..
berhabuk anjung hati ini..
entry tidak di update..berkurun lamanya
kepala sakit...
angkara melayan mesej2 encik tunang sehingga pukul 5 pagi..
dapat tidur 4 jam saja...

malas nak banyak2 cerite...
nak update status lelaju...

1. pagi2 boss dah kol..hmm..cuti yang tak menyenangkan...tido ku di ganggu.

2. cleaning home.. everyday bersepah...penat

3. cooking... nasi hangit kerana facebook..ngeh3

4.eating.. x makan sejak pagi...

n now.......i want sleepingggg....
huwarghhhh....gile ngantok...encik tunang tak mesej lagi pun..
x bangun lagi agaknya...
dasyat betul....membuta..

hrmm...xpe..saya amik turn tido plak skrg ni..
bangun tido baru mandi...
okebai



zZZZzzzZZZZzzzzZzzZzzz.. tidur dimana2 saja..