Thursday, March 29, 2012

sibuknye saya, pemalasnya saya

mane la si tuan blog ni..
dasar pemalas nak update blog betul la budak ni

oi...oi...

...kutuk diri sendiri nampak =,='
huhu..sorry la..lately bz sangat dengan kursus2 di kolej..
sampai tak sempat nak update blog..
lagipun bukan setakat bz je sebenarnya..
tapi sebenarnya saya ni mmg giga pemalas untuk mengupdate blog sendiri..
dan lagi satu..
tak de point kot nak update blog...bagi la point..nnt saya elobarate..hihi..
c,...nampak sangat kan pemlas..


ermmm..point ape yang perlu saya katekan skrg ni...?
wordless plak tetibe ..
eeee.. tak de idea.. tak kan nak cakap..

hari ni saya buat cheese tart....
untuk bagi 2 pupu kot..ehh...x..mungkin 3 pupu kot...agaknye la kot..
saye pun agak ragu2 kesahihannya...
disebabkan saya bekerja pada hujung minggu ni..
makanya saya rerajin diri sikit buat cheese tart..
peberet gile ni..
dapat gak la 100 biji kot..anggar2 je...x kira pownnn...hahha
saya kan pemlas.

semalam saya sakit tekat..
buat la air asam jawa..
kekonon dapat la menghilangkan sakit dan peritnya..
huuuuisshhh...mmg berkesan...mmmmg hilang sakit tekak tu..then datang plak batuknye..
hampeh..
hinggus kat hidung ni tak abis2 nak sok..sakk..sokk..sekkk je..
hidung tersumbat..
nak bernafas pun gune mulut..
adehh...
nasib bek tak de insang...kalau tak dah lame kot saya nafas gune insang..
ubat pun tak de..minyak kapak pun xde..
yanng ade hanyalah..minyak gamat yang saya sangat tak suke dengan baunye..hii...
rasenya dah cukup setakat ini saya mengupdate blog saya..
baibai


No comments:

Post a Comment