Friday, April 27, 2012

cable handset rosak ... marah!

Assalammualaikum..

 huwarghhhhhh...saya nak bagitahu ni..
 saya marah. saya benggang..
saya sakit hati.. saya geram..
 kekononnye nak update maps gps ni.. huhu...
detection maps gps terlalu lambat setiap kali saya gune..
dan atas sbb itu saya pun update la..
 memula update kat ofis.. 
disebabkan wifi ofis asyik disconnect je..
 saya pun update la kat umah... 
dok dari tadi saya try connect cable dgn hp saya ni.. 
tapi...hasilnye...hasilnye...hasilnye yang saya dapat adalah MARAH ..
..saya sangat marah ...marah dan marah.. 
waste of my time...grrrrr.....
so mcm ne ni...
 saye decide nak p pekan nak cari kedai hp yang jual cable ni ari ni jugak..
 tak kira...tapi macam malas plak nak kuar... huhuh.. 
tak pe..sabar daya..sabar.. 
esok leh car... n esok jugak boleh update.. relax ok..
 chill bebeh..=)


 sesuka hati je kan tukar editor blog saya ni kepada yang baru..penat saya tukar yang lama...di tukar balik yang baru..marah lagiiiiiiiiiii...

No comments:

Post a Comment