Monday, April 2, 2012

Makan bakso yang free

Assalamualaikum...

hai awak...
disebabkan saya cuti
saya nak update rerajin sikit..

nnt bile time tak cuti atau pun time banyak keje,,
saya memalas sikit nak update,.

nak di pendekkan ceritanya..
selepas balik keje kami singgah ke kedai bakso 
orang cakap bakso kat situ sedap..
saya ni pantang..asal cakap kedai makan yang sedap je.,
saya mesti pegi punye..
huhuhu..

ini dia bakso.. yang telah habis dimakan oleh tuan punye blog.

ehhh...ehh...yg gambar bawah ni gambar sebelum..
nak bagi u all semua terliur la kannn..kann...ahaa...
lps abis makan mangkuk pun jadi kosong la kan..
so tak payah la letak pic magkuk dah  kosong...
huhuh....


fuhh mmg berasap..
saya letak 2 sudu sambal cili,
mmg marvelous..
bibir saya panas..
sbb kepedasan..
dan lagi 1 mmg panas pun
tapi tu la yang saye suke bile makan bakso..
itu yang saya puas hati .
dok sambil peggang tisu..lap bibir yang kepanasan..
sok..sek...sok sekkk....lap hinggus sbb pedas sangat..ahahha..
.tgh dok sedap makan..
tetibe datang la akak yang amik order...

meja ni semua dah kire ye..abg tu kirekan..
huhu...then ape lagi...buat2 la muke tak paham bahasa yang dia guna...
ssaya tanya akak tu lagi..

betul ke dah bayar? semua sekali ke dia kira?

akak tu jawab..dah... yup..semuanya

 rupe - rupenya kawan kepada ofismate yang belanja kami semua..
alahaiiii.....terima kasih la abg yang baik hati sebab belanja bakso..
huwargghhh... tersangat la terkejut..
 dan tersangat lah rugi sbb tak order bebanyak lagi bakso..
huu..kalau tak..commfirm kenyang perut..
ofis mate saya yg sorang lagi tu la yang untung sbb dia order  bakso spesel 1 bungkus untuk family..
ceeetttt... tak sia2 je kan keinginan nak makan bakso tu menjadi rezeki kepada kami semua..
alhamdulilah...
syukur kepada Allah..
rezeki dan nikmat uang di berikan kepada saya,.



moga Allah melimpahkan rezeki berlipat ganda kepada org yang belanja kami tuu..aminn..

No comments:

Post a Comment