Wednesday, May 23, 2012

LovE StoRY : Dating with Family and Me

Assalammualaikum....

well... terrajin untuk mengupdate blog ini...
bukan tak de keje...
cume malas nak buat kerja...
4 hari bercuti..saya rase puas..Plus, encik tunang datang menziarah saya.ahaks..
bukan kemain sukenye saya..
yelah..dah lame tak jumpe la katakan..
dia sampai hari sabtu..
ape lagi otak saya pun ligat la..nak dating ke mane..
so saya decide untuk pergi ke sini .... jalan - jalan cari barang..
jenuh berjalan ke sana ke sini..
last2 cume dapat perfume jer....
penat je kan..
mmg syok la kan..senang nak cari barang based on the brand..
so sesiapa yang banyak sangat duit n suke shopping boleh pergi ke jpo ni...
semua branding ade,..



dan kemudian kami ke sini...


the advangers mmg terbaik...
saya dengan encik tunang gelak giler..
selalunye bile tgk wayang forsure mmg saya akan tertidur..
selalu???
hahah....padahal ini baru yang kedua kami tgk wayang...
di tempat yang same...yang lepas tgk the pirates 4..
tu yang tertido tu..
bosan..
encik tunang layan sorang2..
dan saya tidur la sorang2..
but this time ..tgk the advangers mmg best
huwarghhh...syok yang amat...

esoknye 
pagi - pagi dah besiap pergi ke muar..
hantar 3 pupu nikah di sana..
encik tunang la jadi supir kami sekeluarga..
kesian dia..
mesti ngantok dan penat..
penat2 pun..kuat gak makan..
tgk tu...smpai berpinggan2 makan.
actually ok la kan marina restoran muar..
angin sempoi2 ..leh tgk laut..
makanan..ok - ok sajer ye..
tapi ape pun perut sangat kenyang..semua bende saya makan..
..

mamat ni mmg kuat makan..bagi je la makanan ape pun...hahha.
. tu yang pinggan bebanyak tu pinggan dia la tu..
sambil makan tu sambil dedaun dari pokok jatuh ke makanan..
nasib la kan...sesiape yang pelahap sangat ade la tu kot yang makan ranting and daun pokok...hahha..

lepas kenyang kiteorang balik ke rumah..penat tuuuu....
mandi manda.. then keluar p pontian
ingatkan nak makan kat joe burger..
tapi nasib tak menyebelahi..
2 kali pergi..
2 kali la tutupp..
kesian si kaki makan..
kempunan la jawabnye..

ok..ke esokkan paginye kiteorang 
jalan 2 ..dating2 lagi,.
banyak hari kan kiteorang dating..
ye la..
kiteorang jauh..
nak jumpe pun payah...
2 bulan sekali..
kalau orang lain..hari2 leh jumpe,.
kiteorang ni mmg susah nak jumpe..
lagi2 la saya ni bz..
hujung minggu kerja handle program..
so bile ade cuti jer kiteroang akan set the date untuk dating..

so plan pagi tu ..kiteorang p jusco..
konon2 nak cari barang..
tapi 1 ape pun tak dapat..
semua tak berkenan di hati..
so duit abis dok asyik beli makanan..
makan..
makan..
makan..
giler makan kan kiteroang..
tapi bukan saya la kan..
tapi mamat bawah ni..
saya giler tido jer..

yummyyy... ice cream..


fokus hanya pada ice cream bukan  pada mamat di atas ini yaaa,...


yummmmyyyy....


tuti fruiti.. rm 15.90


ngapppppp....

menikmati la sangant...

perut kenyang..hati pun senang..
barang 1 ape pun tak dapat..
terus balik ..

esoknye saya ade interview...
encik tunang suruh pergi..
sempat lagi posing





bahagia rasanya...
ape pun lepas ni saya plak yang ke sane..
sbb angah akan melangsungkan perkahwinannya..
jumpe lagi la ye kite nanti encik tunang...
sediakan red carpet untuk tunang awak yang comel ni..hhihi..



 sukekamulayanperangaigiler2saya

No comments:

Post a Comment