Thursday, May 17, 2012

update entry blog 10km/j

assalammualaikum..

oleh kerana saya malas update entry blog ari ni...
saya nak update status selaju yang mungkin....

1.semalam saya kepenatan kerana in-house training di workplace.. so far the program running smoothly... seronok.. gambar akan di update bile saya rajin nanti.

2. bila dah terlalu penat...maka saya akan terlalu ngantok..dasar kuat tido kan..kan..kannn..

3. membedal buah kuini sebanyak 2 biji. dan menyebabkan saya asyik membuang aje...huhuh...

4. start "perang 3 hari" itu, saya dah tidak lagi fikirkan pasal kawen....cerite pasal kawen pun tidak...dan time saya tak nak fikir pasal kawen tu lah... emak asyik bertanya bila? kenape? bla..bla..bla.....so jawapan saya " siape yang nak kawen?" hahahha....sekali hati terguris..walaupun kate maaf dah diberikan.. tapi masih ade parutnye...pelik kan wanita..

5. bila dah tidak fikir pasal kawen... maka saya akan terlalu boros menggunakan duit...beli tu..beli ini..beli belah..semua bende di belinye..dan kemudian duit pun habis...

6. kerja bertimbun...

7. dah cukup...........................saya malas nak taip.






  kan dah cakap saya malas..ape pun tak boleh laaaa....

No comments:

Post a Comment