Sunday, June 17, 2012

kembali..!

Assalammualaikumm..

lame kan saya hidden blog ni dr sesiapa..
kenape?
saje je...malas nak update entry la kot..
plus, masalah yang bertimbun2..
tapi alhamdulilah masalah tu dah selesai sikit demi sedikit..
banyak bende yang saya nak ceritakan..
tapi tak tahu nak bermula dari mane...
nanti2 la saya cerite yang pastinye bukan skrg..
skrg ni saye nak cerite ttg hari bapa..

i just wanna wish happy fathers day to all..
sape yang baru pertama kali jadi bapa..
mesti teruja kan ...

.
.
.

p/s: gile tak de idea nak update entry



No comments:

Post a Comment