Saturday, July 21, 2012

Ramadhan ...Kite berjumpe lagi ...


Assalammualaikum semua..

Alhamdulilah...
saya dipanjangkan umur untuk bertemu ramadhan 2012
mudah - mudahan saya ramadhan kali ni cukup bermakna untuk saya...

tahun ni adalah tahun ke2 saya berpuase sbg tunangan org..

selamat berpuasa encik tunang

 
ye..saya tahu mesti orang tanya bile saya akan menamatkan status tunangan saya..

sabar....(bak kate encik tunang)
sapa yang x stress kalau asyik ditanya bile nak kawen..bile nak kawen..
usia pertunangan kami baru 1 tahun 3 bulan...
alhamdulilah..
mmg banyak sangat dugaan mse bertunang ni..
saya pun hampir putus asa..
nasib baik encik tunang x putus asa langsung dgn ape yang terjadi antara kami..
tipu la kalau tak gaduh..
tapi alhamdulilah... smpai skrg msh kekal lagi...
hahha...ni kot yang dinamakan dugaan bertunang..

stress tahu tak..
kalau org dok asyik bertanya..
haisshh....jawapan biase la kan..ntah x tahu..blm pike lagi
jawapan main2 plak - esok aku kawen..jemput dtg..jgn x dtg..
jawapan redha - kalau ade jodoh, adelah nanti..tunggu je la ...
jawapan mrh - sukehati aku la aku nak kawen bile punnn...

ssetakat ni statement jawapan yang belum pernah keluar ialah jawapan time mrah
jgn smpai terkeluar sudah la...

lagi stress kalau kite tunang dulu...tapi org lain yang kawen dlu..
haaa...sakit hati tak...
haruslah sakit..
lagi sakit kalau org dok banding2kan yang kite x kawen2 ni..
hasihhh...sabar je lah melayan org sebigini..
macam nak cepuk je kepala...
biar lah,..dah jodoh dorang awal dan sennag..
x semua org temukan jodoh dgn cara yang mudah..
kdg2 mudah seawalnya..tapi akhirnya kita tak tahu...
so jgn dok banding2kan ok...

n dont asking me with the stupid question..mmg nak kene pancaran laser la tu..


sebenarnya..kalau ikutkan hati yang miang...skrg jugak saya nak kawen..
tapi banyak perkara kene amik kire..cth family sblh lelaki
sbb tu saya x berani cakap tarikh exactly kiteorang punye wedding...
lps tunang pun kteorang xde decide pun nak kawen bape haribulantahun...
ahaks..
lps tunang we'all bahagia..
part yang " tarikh kawen" je...buat semua bende jadi kacau bilau.. but skrg sumenye under control..

ape pun sape yang dah tunang awal dari saya..atau tunang lps saya..
sile cepat kawen..
nnt bile saya dah nak kawen..jgn plak sibuk nak same tarikh kawen dgn saya..
mmg nak kene sepak..
tapi jgn risau saya kawen lame lagi..
saje nak hayati dugaan bertunang ni..ahaks..

ape pun..doakan kami cepat kawen ye semua..

 

No comments:

Post a Comment