Saturday, August 15, 2015

Oficce internal open house

I have been working almost 5 months here after resignation from previous company.

Resignation due of malas....  Hahha..

They arw my office mate..

So sporting.. So crazy and so kuat makan

Hemangioma semakin membesar

Assalamualaikum

Agak sibuk sekarang ni..
tak ade masa dan tak ade mood nak meng'update' cerita tentang nadiem..

sekarang baru nak ade mood,
maklum lah keje dah siap..
hehhehe..
saya nak throwback masa nadiem sebulan..
dalam masa sebulan ..
kesan merah atas kelopak mata nadiem semakin membesar..
saya mula risau..
saya masih tak tahu ape punca dan ape nama penyakitnye..

nadiem susah nak buka mata..
kesian...
atas desakan pakcik n makcik saya.. saya pun terus refer pakar di HSA.
saya memang dah tak sanggup nak tunggu apoinment saya buat di hospital pontian.

so saya refer di HSA.
buat appoinment for the first time.
dalam keadaan pantang lagi, saya drive sendiri. bawa mak dan nadiem.
suami dah balik selangor,
kami dapat tarikh appoinment untuk minggu depan.

so next week saya dan husband datang.
bertabahlah sebab memang kena tunggu lama.
So, bila turn giliran saya...
jumpe doktor..
bila saya tunjuk je mata anak saya,
trus dia cakap.

" you have admit ward today"

this is hemangioma strawberry...

perasaan?

sedih...
lemah...
speechless... hanya tuhan saja yang tahu ape saya rasa.

Tapi lepas doktor give all explanation, kami ada sikit lega...

will be continue...................



 bonda love you nadiem