Monday, October 26, 2015

Caliph supplement

Bismillahirahmanirrahim

Pernah dgr kan supplement caliph
As a parents bukan senang2 je nak bg anak supplement
Yela..  Kite tak tahu kandungan supplement tu ape..
Dah lame saya cari utk nadiem
So..  Skrg dah jumpe..

Caliph jawapannya..

Bukan senang saya nak terus beli.
Google selama sebulan tau..
Nak tahu bagus ke x bagus
Kang kalau beli kang anak tak minum rugi duit..

Seram la jgk kann...
But lega la jugak..  Mula2 dia x nak
Then masuk hari ke2 trus sdp je dia minum

Nadiem tak suka susu formula
Thats y saya kena cari something supplement yang boleh cover balik vitamin yang diperlukan dlm bdn

Mak mana yang x nak anak cerdik
Saya cuma usaha utk anak saya cerdik akan dtg.
Yang selainnye Allah yang tentukan

Saya rase caliph ni bagus utk minda
So saya nak sebarkan
Benda baik mst kena kongsi

Kalau ada yang minat
Boleh la beli dgn saya

Saya jual harga promosi rm65 termasuk postage untuk 10 kotak pertama sahaja


Siapa nak boleh whatsaap saya


0196497657

No comments:

Post a Comment